top of page

DIENSTEN

FOTOGRAFIE OP LOCATIE

Bent u opzoek naar tijdloze foto's voor uw bedrijf? Denk hierbij aan portretten van de werknemers, sfeerimpressies, foto's van het pand, actiefoto's en productfoto's.

SOCIAL MEDIA CONSULTING

Weten hoe uw bedrijf er online voor staat? Waar moet u zich op focussen? Welke trends zijn belangrijk? Advies op maat in een online video call. Wekelijks/Maandelijks of éénmalig.

GOOGLE (GMB) PROFIEL OPTIMALISATIE

Onderscheid uw bedrijf op google en wordt sneller gevonden door je klanten. Een GMB profiel is niet alleen een onmisbare tool voor je online zichtbaarheid, het biedt ook inzichten over je klant.

VIDEOGRAFIE EN SCRIPTING

Uw bedrijf, sterk in beeld. Samen maken wij een concreet plan voor uw promotie of introductie video,

 in 4K voor maximale beeldkwaliteit.

SOCIAL MEDIA TRENDS RAPPORT (WEEKELIJKS)

Weten op welke trends uw bedrijf kan inspringen? Welke muziek te gebruiken en in wat voor context? Ontvang wekelijks een digitaal rapport met een overzicht van de laatste trends op Facebook, Instagram of TikTok.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Facebook, Instagram en TikTok. Algoritmes en Reels. Ik help u graag in het ontzorgen van het posten op de socials. Laat mij uw bedrijf helpen om online naamsbekenheid te creeren.

GRAFISCH DESIGN

Posters, flyers, folders en meer. Volledig geoptimaliseerd voor het gebruiken op de socials of in online campagnes. 

“Karel is een van de meest professionele fotograaf en videograaf waar ik ooit mee heb gewerkt. Hij neemt echt de tijd en levert zulk prachtig werk!"

Kevin Jefferson, webdesign

Contact

Benieuwd? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Verstuurd!

info@mirinmedia.com

+31 6 13 62 98 61

bottom of page